Dokumenttielokuva Ronnie James Diosta julkaistaan aivan pian, sanoo Wendy Dio – ”Se on hyvin koskettava”

Laulajan leski sanoo itkeneensä elokuvan ensimmäisen leikkausversion nähtyään.

04.01.2022

Viime vuonna ilmestyi Ronnie James Dion aloittama ja toimittaja Mick Wallin viimeistelemä Rainbow in the Dark -omaelämäkertakirja. Edesmenneestä laulajasta on kirjaprojektin rinnalla työstetty myös dokumenttielokuvaa, joka julkaistaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana, sanoo laulajan leski ja manageri Wendy Dio tuoreessa toimittaja Lucas Gordonin haastattelussa.

”Näin hiljattain elokuvan ensimmäisen leikkausversion. Se on hyvin koskettava. Se on myös hyvin erilainen [kuin kirja], koska se päättyy vuoteen 1986, jolloin Ronnie esiintyi Madison Square Gardenissa. Elokuva puolestaan kattaa kaikki vuodet hänen elämänsä loppuun saakka”, Wendy Dio kertoo.

”Se oli hyvin tunteellista. Katsoin elokuvan tiedottajani ja erään rahoittajana toimivan BMG:n edustajan kanssa. Me kaikki itkimme. Se oli niin koskettava. Se on myös todella kiinnostava ja hyvä. Rob Halford on mukana ja kertoo todella hyviä tarinoita. Lita Ford ja Jack Black ovat myös mukana. Eddie Trunk ja Mick Wall toimivat molemmat kertojina.”

”Olen elokuvaan erittäin tyytyvänen. En tiedä tarkkaan, milloin se tulee, mutta tämän vuoden aikana kuitenkin.”

Lisää luettavaa