Edellisen albuminsa vuonna 1992 julkaissut thrash metal -konkari Prestige solmi levytyssopimuksen – single ulkona viikon kuluttua

Prestigehän elää vielä!

Kotimaisen thrash metalin ehdottomiin legendoihin luettava Prestige on tehnyt hiljaista paluuta noin viidentoista vuoden verran, jonka aikana tamperelaiset ovat saaneet ulos ainoastaan vuonna 2007 ilmestyneen Decades of Decay -kokoelman.

Nyt bändi on ilmoittanut tehneensä levydiilin Massacre Recordsin kanssa, jonka tallista löytyy entuudestaan myös niin ikään suomalainen heviveteraani OZ:

”Olemme innoissamme levydiilistä Massacre Recordsin kanssa, ja uskomme, että tämä tulee olemaan hedelmällinen yhteistyö vuosiksi eteenpäin”, Prestigen kitaristi Jan ”Örkki” Yrlund vakuuttelee.

”Meillä on yhteinen intohimo thrash metaliin, ja on myös jännittävää saada viimein ilmoille oikealle yleisölle kohdistettua uutta musiikkia! Tällä levy-yhtiöllä on juuret siellä, mitä me olemme ja mistä me tulemme. Odotamme tätä toden teolla!”

Uudella musiikilla Yrlund viittaa 15. joulukuuta ilmestyvään Exit-singleen, jonka ennakkotilaus on jo käynnissä useilla suoratoistopalveluilla.

Prestigen viimeisin levy Parasites in Paradise ilmestyi 1992, joten uudelle musiikille on varmasti tilausta.

YouTube video

Lisää luettavaa