Edesmenneen Fall of the Leafen säveltäjän uusi bändi solmi levytyssopimuksen – debyytin fyysinen versio ulkona tämän vuoden puolella

Autumnfall palaa 25 vuoden takaisiin tunnelmiin.

24.06.2021

Vuosina 1996-2007 toimineen Fall of the Leafen kitaristi ja perustajajäsen Jussi Hänninen on pyörittänyt yhdessä rumpali Olli Pirkkasen (Funeral Feast, ex-Faerghail) ja laulaja Tero Ruohosen (ex- Sinister Creation) kanssa Autumnfall-bändiä, jonka Ghosts of Light -esikoislevyn painettu versio ilmestyy yhdysvaltalaisen Transcending Recordsin kautta myöhemmin tänä vuonna.

Yhtyeen musiikin kerrotaan olevan epäsuoraa jatkoa Fall of the Leafen 1990-luvun melodisille black/death metal -sävellyksille, minkä myös kuulee.

”Koska olemme Fall of the Leafen faneja, Autumnfall oli tutkallamme välittömästi, kun he julkaisivat demonsa viime vuonna”, Transcending Recordsin Mike Ramirez tiedottaa.

”Minulla oli tarkoitus ottaa heihin yhteyttä jo silloin, mutta homma jäi kaiken Covid-sählingin ohessa. Yhtäkkiä heillä olikin ensimmäinen levy valmiina, ja me teimme selväksi, että heidät on saatava levy-yhtiöllemme.”

Albumin digiversio on ollut ulkona jo jonkin aikaa, ja se on saatavilla Autumnfallin Bandcamp-sivustolta.

Alhaalla hieman esimakua siitä, mitä on luvassa:

Lisää luettavaa