Edguy juhlistaa neljännesvuosisataansa kiertueella ja kokoelmalevyllä

13.03.2017

Vuonna 1992 perustettu Edguy juhlistaa merkkivuottaan julkaisemalla uuden kokoelmalevyn ja lähtemällä sen myötä myös tien päälle.

14. heinäkuuta julkaistava Monuments sisältää uusien raitojen lisäksi parhaimpia paloja yhtyeen uran varrelta sekä ennen julkaisematonta, harvinaista materiaalia tuplalevymitassa. Paketin mukana tulevalla dvd:llä on lisäksi kokonaisuudessaan Hellfire Club -kiertueella taltioitu konsertti vuodelta 2004. Rajoitetussa painoksessa mukana on myös kuvia ja tarinoita sisältävä kirja, joka on läpileikkaus koko 25-vuotiselta taipaleelta.

– Kootessamme tätä pakettia tajusimme jälleen kerran, miten ylpeitä saamme olla kaikesta tästä, mitä olemme luoneet. Olemme onnekkaita voidessamme juhlia bändimme olemassaoloa 25 vuoden jälkeen – varsinkin kun olemme menneet samalla kokoonpanolla viimeiset 20 vuotta! hehkuttaa laulaja Tobias Sammet.

– Joten nyt juhlitaan kunnolla kokoelman ja kiertueen merkeissä! Tulemme soittamaan keikoillamme best of -settiä, joka matkaa läpi historiamme kaasu pohjassa. Ensimmäinen neljännesvuosisata on takana ja seuraava edessä!

Kiertue alkaa Tsekeistä 16. heinäkuuta ja jatkuu pitkälle syksyyn. Kiertueen jo varmistuneet päivät sijoittuvat pääasiassa Saksaan, mutta lisää keikkoja on vielä luvassa joten kenties Edguy nähdään vielä loppuvuodesta edes hieman lähempänä Suomea.

Lisää luettavaa