Ei saatu Helloweeniä vieläkään Suomeen: yhtye perui Hellsinki Metal Festival -keikkansa

Syynä laulaja Michael Kisken sairastuminen.

09.08.2023

Saksalaisen power metal -jätti Helloweenin oli tarkoitus tulla Suomeen jo vuonna 2020, mutta tuolloin korona heitti kapuloita rattaisiin oikein urakalla aiheuttaen ensin konsertin lykkääntymisen ja lopulta peruuntumisen. Sitten Helloweenin oli tarkoitus saapua yhdessä Hammerfallin kanssa Suomeen 2022, mutta tuo keikka siirtyi ensin kuluvan vuoden keväälle ja lopulta peruttiin.

Yhtye oli kiinnitetty tulevana viikonloppuna järjestettävän Hellsinki Metal Festivalin pääesiintyjäksi, mutta nyt järjestäjät tiedottavat yhtyeen joutuneen jälleen perumaan tulonsa aivan viime tingassa. Syynä on tällä kertaa laulaja Michael Kisken sairastuminen kurkunpääntulehdukseen, minkä johdosta yhtye on perunut keikkansa Suomessa sekä Ison-Britannian Bloodstock Open Airissa.

Helloweenin tilalle perjantain (11.8.) pääesiintyjäksi Hellsinki Metal Festival on buukannut kotimaisen Apocalyptican.

”Odotamme todella innoissamme pääsyä Hellsinki Metal Festivaalin yleisön eteen perjantaina, vaikka luonnollisesti Helloweenin peruuntuminen on fanien kannalta harmillista. Luvassa on kuitenkin erittäin energinen ja metallinen spesiaalisetti, joka tuskin jättää ketään kylmäksi. Lavalla tulee piipahtamaan myös kotimainen erikoisvieras. Emme malta odottaa tätä yhteistä kokemusta Suomen kovimpien metallifanien kanssa!” Apocalyptican Eicca Toppinen kommentoi.

Lisää luettavaa