Eluveitiestä erkaantuneen kolmikon uusi bändi Cellar Darling esittäytyy kahden kappaleen voimin

27.09.2016

Viime keväänä sveitsiläisen Eluveitien ympärillä kävi pienoinen kalabaliikki, kun yhtye potki pitkäaikaisen rumpalinsa pois. Merlin Sutter vei kuitenkin mukanaan hyvät ystävänsä Anna Murphyn ja Ivo Henzin. Näin bändi menetti rumpalin lisäksi laulajan ja kitaristin.

”Yli 12 vuoden ajan saimme tehdä jotain, mitä rakastimme eniten maailmassa. Kun kaikki se viime kesänä romahti, olimme yhtä tyrmistyneitä kuin fanimme. Eluveitie oli elämämme. Meille kuitenkin jäi maailman parhaiden fanien ylitsevuotava kannatus sekä uskomaton luomisvimma ja halu jakaa maailmamme kaikki se musiikki, joka sisällämme kuohuaa”, kolmikko kertoo.

Murphy, Sutter ja Heinz ovatkin nyt julkaisseet ensimmäisen singlensä Cellar Darling -nimen alla. Challenge sekä Fire, Wind & Earth onkin omistettu ystävyydelle.

”Ystävyys on auttanut meitä läpi pimeimmän ajan. Olemme olleet toistemme tukena ja kanavoineet kaiken sen energian näihin kahteen kappaleeseen. Elämä heitti eteemme haasteen ja me otimme sen vastaan.”

Eikä Eluveitiekään ole jäänyt lepäämään laakereilleen. Bändi on pestannut riveihinsä uuden laulajan ja työstää parhaillaan akustista albumia.

Lisää luettavaa