”Emme tienneet, missä hän on” – Insomnium tiedottaa Jani Liimataisen eronneen yhtyeestä

Muutoksia miehistössä.

18.02.2024

Joensuulainen melodista death metalia soittava Insomnium tiedottaa yhtyeen pitkäaikaisen kitaristi-laulaja Jani Liimataisen eronneen kokoonpanosta. Liimatainen oli mukana vuodesta 2019 saakka.

Bändi julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa avattiin tilannetta:

– Moni teistä on kysellyt, missä Jani Liimatainen on, ja miksei hänen tilanteestaan bändissä ole tiedotettu. Vastaus on oudon yksinkertainen: Emme pitkään aikaan tienneet, missä hän on, emmekä saaneet häneen yhteyttä millään keinolla.

– Syy, miksi emme kertoneet asiasta julkisesti oli se, ettemme olleet vielä luopuneet toivosta. Jani on tietenkin ollut läheinen ystävä ja arvostettu yhtyeen jäsen vuosia. Halusimme antaa hänelle mahdollisuuden joko selvittää tilanne tai edes tiedottaa asiasta faneilleen.

– Ikäväksemme on todettava että on selvää, että Janilla ja muilla Insomniumin jäsenillä on erilaiset prioriteetit. Näinpä olemme sopineet lähtevämme eri teille, ja Insomnium jatkaa nelimiehisenä tästä eteenpäin.

– Tämä ei tule vaikuttamaan tuleviin keikkoihin: Ville Friman hoitaa Suomen esiintymiset, Brandon Ellis (The Black Dahlia Murder) ja Nick Cordle (Omnium Gatherum) ovat lupautuneet paikkaamaan toisessa kitarassa tulevalla Pohjois-Amerikan-kiertueella.

– Toivomme Janille kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja haluamme kiittää häntä Insomniumin kanssa viettämistään vuosista.

Päivitys alla.

Lisää luettavaa