Enablerin ex-basisti syyttää nokkamiestä raiskauksesta – bändi tauolle

14.07.2015

Metallista hardcorea soittava Enabler valmistautui uuden albuminsa julkaisuun, kun bändin entinen basisti Amanda Daniels kirjoitti nokkamies Jeff Lohrberin suuntaan osoitettuja raskaita syytöksiä.

Daniels ja Lohrber olivat parisuhteessa, joka päättyi Danielsin mukaan Lohrberin arvaamattoman ja väkivaltaisen käytöksen takia. Daniels jatkoi bändissä vielä vuoden, kunnes lopulta lähti.

Danielsin mukaan Lohrber raiskasi hänet kerran ja pahoinpiteli useasti. Enablerin teknikkona toiminut Dustin Albright kirjoitti tämän jälkeen todistaneensa Lohrberin pahoinpidelleen Danielsia ja käyttäytyneen muutenkin väkivaltaisesti.

Lohrber antoi vastineensa, jossa kiistää kaiken. Hän syyttää Danielsia katkeruuden ajamasta noitavainosta. Samalla hän ilmoitti Enablerin jäävän tauolle, sillä ei tahdo loata bänditovereidensa nimiä. Tällä hetkellä ei ole tietoa julkaiseeko Century Media Fail to Feel Safe -albumin suunnitelmien mukaisesti elokuussa.

Danielsin ensimmäinen ulostulo on luettavissa täältä. Lohrberin vastine täältä ja Danielsin vastaus siihen täältä. Albrightin puheenvuoro löytyy täältä.

Lisää luettavaa