Ensiferum paljasti tulevan levyn nimen ja julkaisupäivän

Millä mielin odotat tulevaa Ensiferum-levyä?

15.11.2014

Folk metalin kärkikastiin kuuluva Ensiferum on saanut valmiiksi odotetun kuudennen studiolevynsä, jota bändi hehkutteli ennakkoon ”kaikkien aikojen parhaaksi folk metal -albumiksi”. Ensi vuonna kaksikymmenvuotisjuhliaan viettävän yhtyeen tuleva One Man Army -levy julkaistaan 24.2. Metal Blade Recordsin toimesta.

Bändin laulaja-kitaristi Petri Lindroos kertoo hiljan valmistuneesta levystä:

”Teimme pitkää ja raskasta päivää. Tuottaja Anssi Kippo repi meistä kaikki tehot irti ja sen myös kuulee albumilta. Mahtava levy ja mahtavat soundit. Olen todella ylpeä saadessani olla mukana näin upealla kiekolla!”

Basisti Sami Hinkka jatkaa:

”Studiosessio oli mahtava kokemus. Emme voi kylliksi kiittää Anssi Kippoa, joka säilytti hermonsa, ja oli täynnä hulluja ideoita. Hän työskenteli todella rajusti viikojen ajan, sillä työpäivät olivat keskimäärin kuusitoistatuntisia.

”Veren, hien ja kyynelten” jälkeen on mahtavaa sanoa, että käsissä on kaikkien aikojen paras Ensiferum-levy niin biisimateriaaliltaan kuin soundeiltaankin. Materiaali on erittäin vaihtelevaa, ja jokainen kappale kertoo oman tarinansa, joten mukana ei ole yhtään täytebiisiä.”

Lisää luettavaa