”Ensimmäisten demojen pohjalta voi todeta, että luvassa on Vornan paras albumi” – tamperelaisyhtye jää keikkatauolle työstääkseen uutta levyä

Yhtye kiittää kuulijakuntaansa bändin parhaimpiin kuuluvasta kuluneesta vuodesta.

11.10.2017

Tamperelainen pakanametalliyhtye Vorna jää keikkatauolle ja alkaa työstää seuraajaa joulukuussa 2015 julkaistulle Ei valo minua seuraa -albumille. Tuleva albumi on järjestyksessää yhtyeen kolmas pitkäsoitto.

”2017 on ollut helposti bändin parhaita vuosia. Etenkin liverintamalla ollaan menty monta askelta eteenpäin ja pitää tässä vaiheessa kiittää kaikkia järjestäviä tahoja ja huikeita orkestereita, joiden kanssa ollaan saatu veivata, ja tietysti kuulijakuntaa, joka on meidän perässä jaksanut hiihtää kaupungista toiseen”, yhtye kertoo lähettämässään tiedotteessa.

”Todettiin kumminkin, että halutaan työstää uutta materiaalia tällä kertaa mielellään ilman paniikkia ja jäsenistön nykyisissä elämäntilanteissa se tarkoitti sitä, että kalenteriin on raivattava tilaa, joten keikkarintama sai luvan hiljentyä. Nyt siis makustellaan rauhassa eikä studioita tai muutakaan ole vielä varattu. Ensimmäisten demojen pohjalta voi todeta, että luvassa on Vornan paras albumi. Uusia aluevaltauksia tehdään, riskejä otetaan, mukavuusalueilta poistutaan, ja tunnelmasta ei tingitä.”

Lisää luettavaa