Ensinäytössä Vermilian uusi musiikkivideo – samalla käyntiin ennakkotilauskampanja Ruska-levyn vinyylijulkaisulle

Vermilialla riittää puuhasteltavaa.

16.03.2023

Kotimainen pakanametalliartisti Vermilia julkaisee yhteistyössä Infernon kanssa uuden musiikkivideon Marras-kappaleelle, joka on otanta hänen viime  syyskuussa julkaistulta viimeisimmältä albumiltaan Ruska.

Video on kuvattu pääasiassa Kemiönsaaressa, ja ilmakuvat ovat Hämeestä. Kuten aikaisemminkin, video on Vermilian itsensä ohjaama ja tuottama.

Vermilia starttasi samalla erityisen rajoitetun painoksen vinyylikampanjan Ruska-albumille.

30 päivää kestävä ennakkotilauskampanja on tehty yhteistyössä Bandcampin kanssa, ja se kestää huhtikuun 15. päivään asti. Vinyylilevy tulee olemaan valkoinen, mahdollisuudella saada tilaajan nimi printattuna vinyylin inserttiin.

Ennakkotilauskampanjan löydät täältä.

Vermilia kommentoi sekä videota että kampanjaa.

– Viime aikoina on ollut paljon töitä kaikenlaisten asioiden kanssa, ja vihdoinkin Marras-video näkee päivänvalon. Video kuvattiin jo viime kesän lopulla. Myös Ruskan vinyylijulkaisusta on herännyt kysymyksiä, mutta suurin ongelma itsenäisille artisteille, joilla ei ole takana suuria levy-yhtiöitä, on edelleen nousevat toimituskulut.

– Vinyylin postitus seurannalla voi olla kaksinkertainen hinta itse vinyyliin verrattuna. Olen yrittänyt keksiä erilaisia vaihtoehtoja tähän haasteeseen, mutta nyt olen erittäin innoissani saadessani jälleen tilaisuuden tarjota vinyylin (maailmanlaajuisesti) kohtuulliseen hintaan yhteistyössä Bandcampin loistavien ihmisten kanssa.

– Ennakkotilaus on saatavilla vain 15. huhtikuuta asti, joten nyt on tilaisuus ostaa vinyyli huokeaan hintaa. Odotan innolla tämän toteutumista. Nähdään tulevilla keikoilla!

Vermilian tulevat keikat:

April 8th. 2023 – DARK EASTER METAL MEETING (Munich, Germany)
Jun 21th.- 24th. 2023 – NUMMIROCK (Nummijärvi, Finland)
Jun 29th. 2023 – HÖRNERFEST (Brande-Hörnerkirchen , Germany)
Jun 30th. 2023 – WILD AT HEART w/ dharma (Berlin, Germany)
July 2nd. 2023 – TUSKA FESTIVAL (Helsinki, Finland)
July 14th. 2023 – METALLIVUORI (Turku, Finland)
Aug 10th – 12th. 2023 – DARK RIVER FESTIVAL (Kotka, Finland)
‌‌Nov 11th. 2023 – WAR AGAINST WAR FESTIVAL II (Berlin, Germany)
‌‌Nov 25th. 2023 – UTOPIA CLUB w/ einvigi (Turku, Finland)

Lisää luettavaa