Ensinäyttö: Sara-nokkamiehen sivuprojektin single sai videon tuekseen – As They Slowly Travel to the Sean nimissä tulossa myös uutta musiikkia

Seuraava ATSTTTS-single on miksausta vaille valmis, sanoo Joa Korhonen.

01.09.2020

Sara-yhtyeestä tutun Joa Korhosen sooloprojekti As They Slowly Travel to the Sea – tuttujen kesken ATSTTTS – julkaisi ensimmäisen singlensä Forgiven, Forgotten and Gone viime vuoden lopulla. Nyt kappaleelle on valmistunut myös musiikkivideo, joka saa ensiesityksensä Infernon välityksellä. Videon on kuvannut Tiina Routamaa ja editoinnista vastaa Korhonen itse.

– Koen, että biisi on niin hyvä, että halusin siihen myös videon vaikka biisi ilmestyikin jo vuosi sitten. Kaikessa yksinkertaisuudessaan video sisältää kaiken, mitä on tarkoitus sanoa – tukea sitä, miltä kappale tuntuu. Kaipuuta jonnekin, joka on aivan lähellä, mutta tavoittamattomissa, Korhonen toteaa ja lisää, että hitaasti, mutta varmasti etenevän projektin tiimoilta on tulossa myös uutta musiikkia.

– Seuraava biisi on nauhoitettu ja odottaa miksausta. Biisillä on myös vierailija mukana.

Kiirettä on pitänyt myös Sara-rintamalla ja uuden albumin parissa; Korhosen mukaan yhtyeellä on tällä hetkellä viisi uutta biisiä valmiina ja ensimmäinen single saadaan ulos ehkä jo kuluvan vuoden puolella. Uusi albumi on tarkoitus saada julkaisukuntoon syksyksi 2021.

Lisää luettavaa