Entinen Bad Wolves -solisti väittää managerin savustaneen hänet ulos bändistä – syytökset ”ehdottomasti vääriä”, tyrmää manageri

Tommy Vext sanoo Allen Kovacin myös käyttäneen rasistista kieltä.

27.07.2021

Bad Wolves -leirissä kuohuu taas, kun alkuvuodesta erotettu, entisen tyttöystävänsä pahoinpitelystäkin syytetty laulaja Tommy Vext on tehnyt kanteen entistä manageriaan, Better Noise Music -lafkaa pyörittävää Allen Kovacia vastaan. Asiasta uutisoi TMZ.

Vextin mukaan Kovac savusti hänet ulos bändistä, koska Vext oli Donald Trumpin tukija. Lisäksi tummaihoinen Vext sanoo Kovacin käyttäneen hänestä ”neekeri”-sanaa heidän välisissä keskusteluissa. Vext vaatii sopimusrikkomuksesta korvauksia kymmenien miljoonien dollarien edestä.

”Useiden vuosien ajan käytin kaiken energiani ja intohimoni Bad Wolvesin rakentamiseen. Kiersimme maailmaa ja julkaisimme kuusi Billboardin ykköseksi noussutta singleä. Ja koko sen ajan jouduin kestämään entisen managerini Allen Kovacin ja hänen levy-yhtiönsä vähättelevää, manipuloivaa ja ajoittain rasistisesti latautunutta toimintaa”, Vext kommentoi TMZ-lehdelle.

”Allen pakotti minut ulos bändistäni ja yrittää nyt canceloida minut. Olen yrittänyt sopia asiaa tuloksetta, joten minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin viedä asia oikeuteen.”

Kovac on julkaissut tiedotteen, jossa tämä ottaa kantaa Vextin esittämiin väitteisiin:

”Olen hyvin pettynyt, että Tommy esittää tällaisia syytöksiä minua, 10th Street Managementia sekä Better Noise Musicia kohtaan. Väitteet ovat ehdottomasti vääriä. En ole koko 40-vuotisella urallani koskaan tehnyt rasistisia kommentteja eikä minua ole sellaisesta syytetty eikä yksikään artisti ole koskaan nostanut minua kohtaan syytteitä. Tommy Vext, joka on julistautunut QAnonin tukijaksi, on raahannut meidät mukaan naurettavaan ja perättömään keskusteluun, joka esittää hänet uhrina”, Kovac toteaa.

”Tommy erosi Bad Wolvesista tammikuussa 2021 oltuaan loukkaava bändin muita jäseniä kohtaan ja on sen jälkeen käynyt sotaa bändiä ja sen jäseniä vastaan sosiaalisessa mediassa. Kulissien takana hän ja hänen asianajajansa ovat yrittäneet kiristää bändiltä ja levy-yhtiöltä isoja korvauksia. Koska nämä taktiikat eivät ole tehonneet, hän nosti panoksia ja nosti tämän tekaistun känteen saadakseen vipuvartta neuvotteluihin. Tämäkään ei tule toimimaan. Meitä ei kiristetä; tulemme puolustautumaan ja voittamaan tämän typerän tapauksen.”

”En ole koskaan tuputtanut poliittisia uskomuksia tai arvoja kenellekänä artistille tai työntekijälle, mutta en myöskään hyväksy sitä, jos joku luo vihamielisen ilmapiirin. Bad Wolves on aina ollut jäsentensä, manageriportaan ja levy-yhtiön yhteistyön tulos eikä yksikään jäsen ole yksin vastuussa sen suosion tai taiteen luomisesta.”

Myös Bad Wolvesin perustajajäsen ja rumpali John Boecklin sekä kitaristi Doc Coyle kommentoivat Vextin syytöksiä kumoten ne perättöminä.

”Allen Kovac ei ole koskaan käyttänyt halventavaa kieltä asioidessaan kanssamme. Tommy on keksinyt tämän kaiken, piste”, kaksikko kuittaa.

Bad Wolves julkaisee lokakuussa uuden albumin, jolla laulaa yhtyeen uusi nokkamies Daniel ”DL” Laskiewicz (ex-The Acacia Strain).

Lisää luettavaa