Entinen Vital Remains -laulaja Scott Willey on kuollut – kyseessä jo toinen menehtynyt entinen Vital Remains -solisti tänä vuonna

03.11.2017

Death metal -yhtye Vital Remainsin kitaristi ja perustajajäsen Tony Lazaro on ilmoittanut Facebookissa, että vuosina 2008-2012 bändissä murissut Scott Willey on kuollut kaksi päivää sitten. Tarkka kuolinsyy ei ole vielä tiedossa.

– Raskain sydämin ja suuren surun keskellä ilmoitan, että Gator Gaeton Collier (basso) ja minä olemme menettäneet vanhan ystävämme ja Vital Remainsin laulajan, Scott Willeyn, Lazaro aloittaa.

– Keskustelin hänen kanssaan viimeksi Summer Slaughter -festivaaleilla heinäkuussa. Oli mukavaa jutella monesta eri asiasta. Kerroimme vanhoja kiertuetarinoita ja saimme monet hyvät naurut. Muistan aina hyvät ajat, ystäväni. Kunnes tapaamme jälleen! Lepää rauhassa, veli. Osanottoni hänen perheelleen ja ystävilleen.

Willeyn valitettava poismeno ei ole ainoa entisiä Vital Remains -laulajia tänä vuonna kohdannut tragedia, sillä vuosina 1996-1997 yhtyeessä mukana ollut Chris Ross joutui kesällä oman lankonsa ampumaksi.

Lisää luettavaa