Entombed A.D:n nokkamies LG Petrov on kuollut

Syöpä vei death metal -laulajan.

08.03.2021

Entombedista ja myöhemmin Entombed A.D. -yhtyeestä tuttu laulaja Lars-Göran Petrov on kuollut. Suru-uutisesta kerrottiin Entombed A.D.:n Facebook-sivuilla. Hän oli kuollessaan 49-vuotias. Petrov sairasti pahanlaatuista sappitiesyöpää, joka diagnosoitiin viime vuonna.

”Veljemme, johtajamme, laulajamme, Chief Rebel Angel lähti viime yönä viimeiselle matkalleen. Surullisina joudumme kertomaan, että Lars-Göran Petrov ei ole enää kanssamme. Hän oli (on!!) uskomaton ystävä ja persoona, joka kosketti monia. Hän muutti monen elämän äänellään, musiikillaan, hahmollaan ja uniikilla persoonallaan. LG:n hymy oli jotain, mitä me kaikki tulemme kantamaan sydämissämme ikuisesti”, yhtye kirjoittaa.

”Kun häneltä kysyttiin haastattelussa, mitä hän haluaisi itsestään ja perinnöstään hautakiveensä kirjoitettavan, hän vastasi: ’En koskaan kuole, se ei koskaan kuole’. Etkä kuolekaan – elät ikuisesti sydämissämme.”

LG Petrov liittyi ruotsalaiseen death metal -pioneeri Entombediin vuonna 1988. Hänet erotettiin vuonna 1991, mutta hän palasi riveihin jo seuraavana vuonna pysyen bändissä vuoteen 2014 saakka. Tuolloin hän pisti pystyyn Entombed A.D. -yhtyeen.

Lisää luettavaa