Ex-Mr. Bungle -muusikko pidätetty – epäillään naisystävänsä taposta

Nainen ilmoitettiin kadonneeksi 12. joulukuuta.

03.01.2024

Poliisit ovat pidättäneet Mr. Bunglessa yhtyeen varhaisvuosina soittaneen 54-vuotiaan Theobald ”Theo” Brooks Lengyelin epäiltynä 12. joulukuuta kadonneeksi ilmoitetun naisystävänsä 61-vuotiaan Alice Herrmannin taposta. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

Herrmann nähtiin viimeksi 3. joulukuuta. Naisen ajopeli löydettiin Lengyelin pihasta, mutta mies ei kuitenkaan suostunut yhteistyöhön poliisien kanssa. Poliisit pyysivät silminnäkijähavaintoja sekä Lengyelin että Herrmannin liikkeistä ja tarkempien tutkimusten jälkeen viranomaisilla oli syy epäillä naisen joutuneen rikoksen uhriksi ja Lengyelistä tuli pääepäilty. Lengyel pidätettiin tiistaina 2. tammikuuta, kerrotaan viranomaisten julkaisemassa tiedotteessa.

Saksofonia, klarinettia ja koskettimia soittava Lengyel on yksi Mr. Bungle -yhtyeen alkuperäisjäsenistä yhdessä Mike Pattonin, Trey Spruancen, Trevor Dunnin ja Jed Wattsin kanssa. Lengyel oli mukana vuonna 1986 julkaistulla The Raging Wrath of the Easter Bunny -demolla sekä bändin kahdella ensimmäisellä pitkäsoitolla, vuoden 1991 nimikkolevyllä sekä vuoden 1995 Disco Volantella. Lengyelin ja yhtyeen tiet erkanivat vuonna 1996 basisti Dunnin mukaan vähemmän sopuisissa merkeissä.

Lisää luettavaa