Ex-Pantera-basisti Rex Brown saanut toisen sooloalbuminsa valmiiksi – ”Sitä tehdessä polteltiin paljon hasista”

Tuleva levy tulee basistin mukaan eroamaan paljon hänen soolodebyytistään.

26.08.2019

Panterasta, Kill Devil Hillistä ja Downista tuttu Rex Brown on saanut toisen sooloalbuminsa valmiiksi. Levylle ei vielä ole tiedossa julkaisupäivää saatika nimeä, mutta se on tarkoitus saattaa päivänvaloon vielä kuluvan vuoden aikana. Brown kertoo Loudwirelle, että kyseessä on hyvin erilainen levy kuin hänen vuoden 2017 Smoke On This… -soolodebyyttinsä.

”Tällä levyllä ei ole yhtään vitun balladia. Se on höyryisen groovaava albumi ja sitä tehdessä polteltiin paljon hasista. En aio tehdä samaa levyä kahdesti. Sillä on rokkaavia siivuja, siinä on raskasta blues-vivahdetta, jotain nopeatempoisia ralleja, jotka tein viime minuuteilla ja myös biisejä, joita olen jemmannut jo pidemmän aikaa”, Brown kuvailee.

Pientä esimakua levyltä on jo kuultu videolla, jonka Brown teki Reverb-huutokauppasivua varten, jonka välityksellä hän myi muun muassa vanhoja Pantera-aikojen soittokamojaan lahjoittaen osan tuotoista hyväntekeväisyyteen. Esittelyvideolla soiva Stoner Blues -kappale nimittäin löytyy myös tulevalta soololevyltä.

”Kuulette biisistä vain pohjat, mutta se on aika funkahtava pikku numero. Se on tehty hieman kieli poskessa, pidimme hauskaa sen kanssa. Mutta siitä tulikin yksi levyn suosikkibiiseistäni. Siinä on vähän banjoa, munniharppua, kaikenlaista villiä paskaa”, Brown toteaa.

Lisää luettavaa