Artistit: Down

Miltä kuulostaa entinen Pantera- ja Down-bassotaiteilija mikin varressa? – Katso Rex Brownin groovaava musavideo ”Train Song”

Sekä Panteran että Downin riveissä bassoa takonut Rex Brown ei ole unohtanut, miten groove metalia tehdään. Mies julkaisee heinäkuussa omalla nimellään debyyttialbumin Smoke on This…, josta maailma saa maistiaisia tänään: Justin Reichin ohjaama musiikkivideo sinkkubiisistä Train Song on nyt ilmoilla.

Anselmon känniheilauksen jälkipyykki jatkuu – Downin festivaaliesiintyminen peruttu

Humalainen Phil Anselmo tuuletti kainaloaan “white poweria” kailottaen Dimebash-tapahtumassa. Tämän jälkeen useiden asiaan täysin liittymättömien bändien jäsenet kiiruhtivat internetin barrikadeille tuomitsemaan Anselmon teon.

Down – Purple

Down vaikuttaisi saavan myös biisienkirjoituksesta paremmin kiinni. Aiemmin meininki on pohjannut pikemminkin asenteeseen ja soundiin kuin hyviin kappaleisiin, nyt kipaleissa tuntuu olevan ainesta vähintäänkin kohtuullisesti. Open Coffins on jopa melodialtaan mieleenpainuva, kaikessa erikoisuudessaan hyvä biisi. Lisäksi se on osoitus siitä, että Phil Anselmo pystyy edelleen laulamaan hyvin pelkän rähinän lisäksi.