Ex-Queensrÿche-laulaja Geoff Tate haluaa kumota tietyn itseensä liittyvän harhakäsityksen – ”Ehkä se johtuu itsevarmuudesta”

15.03.2017

Entinen Queensrÿche-nokkamies Geoff Tate, joka operoi nykyään Operation: Mindcrime -nimellä, sanoo The Great Southern Brainfart -sivuston haastattelussa ihmisten pitävän häntä ylimielisenä. Taten mukaan tämä on kuitenkin harhakäsitys eikä ole täysin varma, mistä tämä luulo johtuu.

– Olen hyvin varma tekemisistäni, minulla on luja itseluottamus. Ehkä ihmiset eivät ole tottuneet sellaiseen. Ehkä se johtuu itsevarmuudesta, joka saatetaan tulkita ylimielisyytenä, Tate pohtii.

– Muistan myös, kun esitin Operation: Mindcrime -levyjä keikoilla muutamia vuosia sitten. Esitin lavalla hahmoa, joka ei siis ole minä. Se hahmo oos häiriintynyt yksilö, jonka elämä on yhtä tuskaa. Hän on uhri, hän on tappanut muita ja hän on addikti. Siis itseni peilikuva. Mutta luulen, että osa yleisöstä kuvitteli minun olevan oma itseni lavalla, eli siis tuo hahmo. Ehkä se on hämmentänyt ihmisiä!

Tate on viime aikoina kiertänyt akustisen Whole Story Acoustic -setin kanssa ja julkaissut Operation: Mindcrimen kanssa albumitrilogian kaksi ensimmäistä osaa, joista viimeisimmän viime vuonna.

Lisää luettavaa