Ex-Quiet Riot -solisti ei aio ottaa koronarokotetta – ”Jos virusta ei pelkää, se ei myöskään tartu”

Paul Shortino uskoo pysyvänsä terveenä positiivisen ajattelun voimalla.

23.02.2021

Quiet Riot -yhtyeessä vuosina 1987-1989 toiminut, QR-studioalbumilla (1988) sekä vuonna 2004 julkaistulla ’89 Live in Japan -livelevyllä laulanut Paul Shortino kertoo tuoreessa Ouch, You’re in My Hair -podcastin haastattelussa, että hän ei aio mennä ottamaan koronarokotetta. Toukokuussa 68 vuotta täyttävä Shortino uskoo pysyvänsä terveenä positiivisen ajattelun voimin eikä siksi tarvitse rokotetta.

”En pelkää [virusta], toisin kuin muut. Uskon vetovoiman lakiin; jos et pelkää sitä ja teet sen tiettäväksi, en usko, että saat tartuntaa. Tiedän tyyppejä, jotka pelkäsivät koronaa todella paljon ja he saivat tartunnan. Kaikki lähtee ajatuksesta; jos ajattelet tietyllä tavalla, niin myös tapahtuu. Siksi pitäisi aina ajatella mitä haluaa, ei sitä, mitä ei halua”, King Kobra -yhtyeessä tätä nykyä vaikuttava Shortino toteaa.

”Minulle selvisi hiljattain, että influenssarokotteet aiheuttavat minulle allergisen reaktion ja tulen todella sairaaksi. Joka kerta, kun olen ottanut piikin, olen ollut… Viimeksi olin kuudesta kahdeksaan viikkoa sairaana ja sain keuhkokuumeen. En voinut uskoa, että pystyin kuitenkin laulamaan. Parasta oli, että painoni tippui jonnekin 70 kilon paikkeille, mutta olin valkoinen kuin aave. Kun puhutaan COVID-19:stä, ajattelen vain, että ’Olen selvinnyt hepatiitista, olen selvinnyt keuhkokuumeesta ja ties mistä vielä’. En siis vain pelkää sitä. Jos saan sen, sitten saan sen.”

”En aio ottaa rokotetta. Ja jos sanovat, etten voi matkustaa jos en ota rokotetetta, no, siinä tapauksessa en vain matkustele.”

Lisää luettavaa