Exodus-laulaja antoi päivityksen syöpää sairastavan rumpalin voinnista – ”Tilanne näyttää lupaavalta”

Kitaristi Gary Holt jakoi puolestaan kuvan Tom Huntingin uudesta hiustyylistä.

20.05.2021

Exodus-rumpali Tom Hunting kertoi huhtikuun puolivälissä sairastavansa okasolusyöpää ja aloittaneensa kemoterapian. Exodus-laulaja Steve ”Zetro” Souza antoi Zetro’s Toxic Vault -Youtube-keskusteluohjelmansa tuoreessa jaksossa tilannepäivityksen rumpalin voinnista ja bändin meiningeistä ylipäänsä.

”Meillä oli juuri kuvaussessiot koko bändin voimin viime tiistaina (18.5.). Täytyy sanoa, että Tom näyttää hyvältä”, Souza kertoo.

”[Tom] oli leikannut hiuksensa ja tyyli sopii hänelle. Vitsailin hänelle, että: ’Hei, olen Tom Hunting, asunnonvälittäjänne’. Hän näyttää niin ammattimaiselta! Sanoinkin hänelle, että jos olisin sinä, en kasvattaisi enää pitkiä hiuksia!”

”En halua sanoa liikaa, koska hän on aika varautunut tyyppi tällaisten asioiden suhteen eikä hän halua, että puhun siitä hirveästi. Mutta haluan vain kertoa, että hän voi hyvin ja tilanne näyttää lupaavalta. Hänen ja kaikkien hänen ympärillään olevien asenne on hyvin positiivinen.”

Exodus-kitaristi Gary Holt, joka on jakanut Instagramissaan kuvia Huntingin uudesta lookista, laittoi kuukausi sitten pystyyn joukkorahoituskampanjan, jolla kerätään varoja Huntingin hoitokulujen kattamiseksi. GoFundMe-kampanjalla on tähän mennessä kerätty rahaa jo lähes 92 000 dollaria – keräykseen ovat osallistuneet muun muassa bändin alkuperäiskitaristi Kirk Hammett sekä Andy Sneap.

Lisää luettavaa