Eyehategod tiedottaa uudesta levystä ja levytyssopimuksesta – kansi ja albumin nimi julki

Eyehategod solmi diilin Century Median kanssa.

18.11.2020

Sludge metal -legenda Eyehategod ja Century Media Records tiedottavat solmineensa jälleen yhteistyösopimuksen. Eyehategodin kuusi ensimmäistä pitkäsoittoa aikanaan julkaissut levy-yhtiö julkaisee bändi uuden A History of Nomadic Behavior -pitkäsoiton keväällä 2021. Kyseessä on bändin ensimmäinen albumi seitsemään vuoteen.

”Otamme nämä muutokset ilolla vastaan kohti uutta vuotta suunnatessamme. Toivomme, että tämä liitto hyödyttää kaikkia osapuolia, varsinkin meidän häiriintyneitä faneja maailman joka kolkassa”, yhtye kommentoi kollektiivisesti uutta levydiiliä.

”Eyehategod on selviytyjä monella eri tasolla. He ovat olleet vuodesta 1988 lähtien tärkeä osa äärimusiikin rakenteita eikä uusi levy tule tekemään poikkeusta. He ovat kulkeneet kovan ja kivisen tien, joka olisi saanut saanut useimmat bändit pysähtymään. Mutta ei näitä NOLA-legendoja”, hehkuttaa Century Media Recordsin Mike Gitter.

Tulevasta levystä on toistaiseksi paljastettu vasta nimi ja kansikuva (alla). Lisäinfoa luvataan tulevan aivan lähiaikoina, joten pysytellään kuulolla.

Lisää luettavaa