Fani rakensi Legoista komean pienoismallin Metallican lavarakennelmasta, hakee setille Legon virallista hyväksyntää

Mikäli vetoomus menee läpi, siitä voi tulla Legon virallinen setti.

17.11.2023

Lego Ideas on portaali, jota kautta fanit voivat esitellä omia rakennelmiaan ja saada niistä Legon virallisia, kaupoissa myytäviä settejä, mikäli rakennelmat keräävät tarpeeksi kannatusta. Portaalista löytyy muun muassa MetalliBrick-nimimerkillä omia rakennelmiaan tekevän Metallica-fanin pienoismalli bändin nykyisen M72-maailmankiertueen pyöreästä lavarakennelmasta – ja se on muuten aika komea!

”Mikä tekee tästä hyvän setin? Kaksi asiaa: Lego ja Lars Ulrich, jotka ovat kiistatta Tanskan kaksi tunnetuinta vientituotetta. Parempi kysymys on kuitenkin: Miksi tätä ei ole vielä toteutettu? Sekä Lego- että Metallica-fanit ovat intohimoisia keräilijöitä, molempia löytyy kaikista ikäryhmistä ja tällaisesta setistä kaikki voivat nauttia”, Metallibrick kommentoi lähes 3000 palan setin kuvauksessaan.

”Toiveeni on, että Lego-fanit arvostavat rakennustekniikoita, lavan useita tasoja ja torneja, kun taas Metallica-fanit, jotka ovat nähneet rakennelman itse, pääsevät palaamaan muistoissaan noihin jännittäviin konsertteihin. Ja toivon mukaan molemmat haluavat tämän kokoelmiinsa.”

Mikäli siis olet Metallica- ja/tai Lego-fani ja haluat vastaavan setin itsellesi, käy antamassa MetalliBrickille tukesi. Rakennelma tarvitsee nimittäin kaikkiaan 10 000 kannattajaa ennen kuin Legon viralliset tahot ottavat sen tarkempaan syyniin. Marraskuun 13. päivä Lego Ideasiin ilmoitetulla setillä on tätä kirjoittaessa 666 (!) kannattajaa, joten vielä on matkaa. Onneksi aikaa kannattajien keräämiseenkin on vielä reilu vuosi, joten toivotaan, että MetalliBrick pääsee tavoitteeseensa.

Lisää kuvia MetalliBrickin setistä löydät täältä.

Lisää luettavaa