Faniensa luottamuksen pahasti pettänyt Nachtmystium tekee uutta tuloa – tulilla levydiili ja uusi ep

Uransa jo kertaalleen lopettanut yhdysvaltalainen black metal -yhtye Nachtmystium muistetaan keulahahmonsa Blake Juddin huumeharrastuksesta, minkä ansiosta rahansa menettivät miehen itsensä lisäksi myös useat yhtyeen fanit.

Nyttemmin Judd on jättänyt päihdehuuruisen elämän taakseen ja tekee yhtyeensä kanssa paluuta metallimarkkinoille; taskussa kun on levydiili mm. Alcestin, Arcturusin ja Bethlehemin lafkana tunnetun saksalaisen Prophecy Productionsin kanssa.

– On ollut todellinen ilo kehittää henkilökohtainen suhde Prophecy Productionsin jenkkiporukan kanssa. Meillä on mahdollisuus nähdä naamatusten ja työskennellä yhdessä parhaassa mahdollisessa ympäristössä rakentaaksemme uudelleen Nachtmystiumia muutaman todella synkän vuoden jälkeen, Judd kertoo.

– Menneisyyden virheitä on korjattu, uusia siltoja rakennettu, muutama eksklusiivinen keikka on takana, ja meistä tuntuu, että olemme ottaneet massiivisen loikan eteenpäin toipuessani seitsemän vuoden mittaisen vakavan heroiiniaddiktioni seurauksista. Nuo ajat ovat nyt takanani, eivätkä vaikuta enää bändiin tai muihin ihmisiin millään tavalla. Nachtmystiumin suunta on eteenpäin ja tulette kuulemaan meiltä paljon uutta musiikkia ja muita uutisia vuoden 2018 aikana.

Ensimmäisenä uutena julkaisuna yhtyeeltä kuullaan Resilient-ep, joka on nauhoitettu kasaan sekä Yhdysvalloissa, Norjassa että myös Saksassa.

Resilientin on määrä ilmestyä alkuvuodesta 2018.