Fear Factoryn Dino Cazares muistelee kuumaa iltaa Playboy-malli Dana Platon kanssa

Mielenkiintoinen kohtaaminen 1980-luvulta.

26.05.2021

Fear Factoryn kitaristi Dino Cazares oli hiljattain The Ex-Man -nimisen podcastin vieraana. Miekkonen muisteli kuumaa kohtaamistaan entisen lapsinäyttelijän ja Playboy-mallin Dana Platon kanssa. Tapahtumat sijoittuvat 1980-luvun puoliväliin.

Plato näytteli Diff’rent Strokes -nimisessä suosikkisarjassa 80-luvulla. Dino työskenteli niihin aikoihin voileipäbaarissa Los Angelesissa.

– Baarin pomo oli hyvä tyyppi. Siivosimme paikat sulkemisajan jälkeen ja jäimme sinne juomaan kaljaa. Hengailimme siellä. Olin 18- tai 19-vuotias juomassa kaljaa. En ehkä saisi sanoa tätä ääneen, mutta joo, sitä me teimme [Los Angelesissa alle 21-vuotiaat eivät saa juoda alkoholia]. Kutsuimme sinne aina muuta porukkaa.

– Tämä tyttö tuli paikalle ja pohdiskelin, että kuka ihme hän on. Hän näytti niin tutulta. Juttelin hänen kanssaan ja yritin selvittää, kuka hän oikein on. Meillä synkkasi. Jossain vaiheessa sanoin asuvani lähellä, eikä minun tehnyt mieli kävellä. Olin juonut liikaa. Hän lupautui tarjoamaan minulle kyydin. Ja sen hän antoi. Istuimme lopulta hänen autossaan kämppäni edessä ja rupesimme muhinoimaan, Cazares kertoo.

– Pohdin edelleenkin hänen henkilöllisyyttään. Sitten hän rupesi puhumaan televisiosta ja tästä sarjasta. Se hän oli! Dana Plato Diff’rent Strokes -sarjasta. Meillä synkkasi! Meillä oli hetkemme! Enkä nähnyt häntä enää sen jälkeen. En nähnyt häntä enää koskaan. Se oli siistiä. Se on hieno muisto.

Blabbermouthissa kerrotaan, että myös tämä tapaaminen on Cazaresin tulevassa kirjassa, jota miekkonen työstää hitaasti mutta varmasti.

Plato kirjoitettiin sarjasta ulos vuonna 1984, kun hänen huhuttiin käyttävän huumeita. Muutama vuosi sen jälkeen hänet nähtiin Playboyssa ilkialastomana. Pian hänestä tuli myös b-elokuvien tähti. Plato teki myöhemmin myös useita pehmopornoleffoja.

Vuonna 1991 hän yritti ryöstää videovuokraamon aseella uhaten. Vuotta myöhemmin Plato pidätettiin hänen yritettyään väärentää Valium-resepti.

Plato kuoli Vanadom- ja Vicodin-lääkkeiden yliannostukseen vuonna 1999. Hän oli kuollessaan vain 34-vuotias.

Alla Plato Diff’rent Strokes -sarjasta.

Lisää luettavaa