Fear Factoryn ystäville on Burton C. Bellin mukaan ensi vuonna syytä riemuun

Uutta levyä pukkaa.

Industrial metal -suuruus Fear Factoryn edellinen pitkäsoitto Genexus ilmestyi vuonna 2015 ja jatkoa lupailtiin tulevaksi jo viime vuoden puolella. Uuden studioalbumin työstäminen on kuitenkin ottanut aikansa eikä kiekkoa ole vielä näkynyt eikä kuulunut.

Ensi vuonna tähän tulee kuitenkin vihdoin muutos. Nokkamies Burton C. Bell nimittäin paljasti M.I.R.P.-sivuston haastattelussa uuden levyn näkevän viimein päivänvalon vuonna 2019.

”Fear Factoryn levy on valmis ja lähetetty levy-yhtiölle. Vielä pitää selvittää tarvittavat lakitekniset puolet. Levy tulee ulos ensi vuonna”, Bell kertoo.

Burton C. Bell kertoi vuotuisen Headbangers Conin aikana tehdyssä haastattelussa herättäneensä myös vuosituhannen alussa perustamansa Ascension of the Watchers -projektin henkiin.

”Saimme juuri onnistuneet joukkorahoituskampanjan päätökseen. Pääsimme tavoitteeseen ja alamme äänittää levyä tammikuussa Walesissa. Se on toinen levymme ja ensimmäinen 10 vuoteen. Mukana on John Bechdel (Fear Factoryn livekokoonpanossa soittanut kiipparisti, joka on tuttu myös Ministrystä ja Killing Jokesta) sekä Jayce Lewis, erittäin lahjakas englantilaisartisti, joka tuo sellaista Gary Numan -fiilistä. Mark Thwaite (The Mission UK, Bauhaus, Revolting Cocks) on myös mukana.”