Five Finger Death Punch -basisti nimekkäine ystävineen Metallicaa jamittelemassa – näin lähtee The Shortest Straw

Mukana myös mm. Phil Demmel ja Mike Portnoy.

10.07.2020

Five Finger Death Punch -basisti Chris Kael julkaisi Youtube-kanavallaan nimekkäällä soittajaporukalla tehdyn karanteenijamitteluvideon Metallican The Shortest Straw -kappaleesta. Kaelin lisäksi mukana ovat Phil Demmel (Vio-Lence, ex-Machine Head), Mike Portnoy (Sons of Apollo, ex-Dream Theater), Doc Coyle (Bad Wolves) sekä Chris Ojeda (Byzantine). Videon voit katsoa tuosta yläpuolelta.

”Toverini Chris Ojeda lähestyi muutama viikko sitten ja kysyi, haluanko tehdä hänen, Coylen ja Demmelin kanssa karanteenijamin. Kun kuulin, että kappale on Shortest Straw Metallican …And Justice for All -albumilta, lähdin innolla mukaan tekemään tätä kappaletta, joka on surullisenkuuluisa siitä, että siitä puuttuu bassoraita! Tarvitsimme vielä kuitenkin rumpalin messiin, joten kysyin Portnoyta mukaan”, Kael kirjoittaa videon saatteeksi.

”Koska maailman tilanne on mikä on, toivoin, että saamme tällä videolla tuotua edes pienen hetken lohtua ja muuta ajateltavaa teille kaikille. Mielestäni onnistuimme enemmän kuin hyvin, koska pääsette hetkeksi muualle peräti kuudeksi ja puoleksi minuutiksi tämän pitkän Metallica-klassikon parissa! Rakastamme teitä kaikkia ja arvostamme, että tuette meitä ja meidän orkestereitamme.”

Lisää luettavaa