Flotsam and Jetsam kiinnitti kovilla meriiteillä kulkevan rumpalin – seuraava albumi ulkona tänä vuonna

Uudella Flotsam and Jetsam -kannuttajalla ovat meriitit kunnossa.

03.05.2018

Vuonna 1984 nimensä saanut jenkkibändi Flotsam and Jetsam on ryskyttänyt melodista thrash metaliaan jo kolmentoista kokopitkän verran.

Parhaillaan kiertueelle valmistuva yhtye on purkittanut jatkoa kaksi vuotta sitten ilmestyneelle Flotsam and Jetsam -nimikkoalbumille, ja uuden levyn kerrotaan ilmestyvän tämän vuoden puolella.

Porukka esittelee samaan syssyyn myös uuden rumpalinsa, joka on aiemmin mm. Acceptissä, Alice Cooperissa ja Impellitterissä soittanut Ken Mary.

Jo viime vuoden puolella Flotsam and Jetsamin riveissä keikkaillut Mary siirtyy vakituiseksi jäseneksi korvaamaan Jason Bittneriä, joka siirtyi Overkilliin.

”On hienoa soittaa näin mahtavassa bändissä. Musiikki on superhaastavaa, mutta sen soittaminen on myös todella hauskaa. Näin kovien muusikoiden ja hienojen jätkien kanssa työskenteleminen tulee olemaan huikeaa”, Mary hehkuttaa.

”Ken on jo soittanut kaikki rummut purkkiin tulevalle levyllemme, joka tulee ilmestymään myöhemmin tänä vuonna, ja odotamme, että fanimme pääsevät todistamaan uutta aikakautta Flotsam and Jetsamin uralla”, bändi jatkaa.

Lisää luettavaa