Gary Holt Slayerin mahdollisesta paluusta: ”Totta kai olisin valmis, mutta…”

Slayerin ylösnousemusta ei kannata odotella, sanoo kitaristi.

20.07.2023

Thrash metal -legenda Slayer laittoi pillit pussiin marraskuussa 2019. Sekä perustajajäsen Kerry King että yhtyeessä sen viimeisinä vuosina kitaroinut Exodus-yhtyeen Gary Holt ovat molemmat puhuneet siitä, miten heidän – erityisesti Kingin – mielestä yhtye lopetti liian aikaisin.

Viime maanantaina (17.7.) Kalifornian National Cityssä kitaraklinikkaa pitäneeltä Holtilta kysyttiin, millä todennäköisyydellä Slayer voisi tehdä vielä comebackin. Holtin mukaan ei kovinkaan suurella.

”Sinun pitäisi puhua tästä muiden kanssa, tämä asia ei ole minun päätettävissäni. Jos minua pyydettäisiin, totta kai olisin valmis, mutta en usko, että niin tulee koskaan tapahtumaan. Uskon, että se oli siinä. Toisin kuin muut jäähyväiskiertueet, jotka alkoivat viisi vuotta sitten ja jatkuvat edelleen, luulen, että tämä oli oikeasti siinä”, Holt toteaa.

Holt ehti soittaa bändissä lopulta yhdeksän vuotta ensin sairastuneen Jeff Hannemanin keikkatuuraajana ja lopulta virallisena jäsenenä Hannemanin kuoltua toukokuussa 2013. Holt sanoo Slayerin viimeisen kiertueen pysyvän ikuisesti hänen muistoissaan.

”Se oli hemmetin hauskaa. Sitä yritti välttää ajattelemasta asiaa, että se on nyt tässä. Se iski mieleen vasta kiertueen kahden viimeisen keikan aikana. Silloin sen vasta käsitti. Mutta se oli kyllä todella hyvä kiertue, jonka tulen muistamaan aina. Meillä oli vitun hauskaa.”

Lisää luettavaa