Gene Simmons aikoo patentoida pirunsarvi-käsimerkin – Ronnie James Dion vaimo teilaa tempun ”iljettävänä”

16.06.2017

Gene Simmons omistaa pirunsarvi-käsimerkin… ainakin omasta mielestään. Ja silloinhan siitä pitäisi pystyä kuppaamaan rahaa, eikö?

Simmons on jättänyt Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkitoimistolle hakemuksen, jossa väittää käyttäneensä käsimerkkiä kaupallisissa tarkoituksissa ensimmäistä kertaa 14. marraskuuta vuonna 1974. Simmonsin mukaan käsimerkin käyttö ”viihdetarkoituksessa, eli muusikon live-esiintymisissä sekä muusikon henkilökohtaisissa esiintymisissä” on hänen yksinomaisuuttaan. Hakemuksesta raportoi ensin Hollywood Reporter.

Edesmenneen Ronnie James Dion vaimo Wendy Dio on hakemuksesta ymmärrettävästi inasen käärmeissään. Sillä niinhän maailma makaa, että se on Ronnie James Dio, jos joku, joka ensimmäisenä yhdistetään pirunsarviin hevihistorian saralla.

Gene Simmons on patenttihakemuksessa kiertänyt linkin Dioon sillä, että Simmonsin ”tavaramerkki” on kuulemma pirunsarvi, jossa peukalo sojottaa ulospäin kämmenestä. Dion taas teki käsimerkin tutusti peukalo sisäänpäin, keskimmäisten sormien päällä.

Wendy Dio teilaa Simmonsin rahastusyrityksen haastattelussa theWrap-sivustolle seuraavin sanoin:

”On iljettävää yrittää rahastaa tällaisella asialla. Käsimerkki kuuluu kaikille; se ei kuulu kellekään. […] Se on yleistä omaisuutta; sitä ei pitäisi patentoida.”

Gene Simmonsia moiset mielipiteet eivät taida paljon kiinnostaa.

Lisää luettavaa