Ghost Brigaden paluu jäikin vain haaveeksi – bändi laitettiin takaisin haudan lepoon

Korona sotki paluusuunnitelmat tyystin.

21.08.2020

Pitkään hiljaiseloa viettäneen Ghost Brigaden oli tarkoitus tehdä paluu keikkalavoille viime keväänä. Tuolloin iskenyt koronan ensimmäinen allto kuitenkin sotki suunnitelmat ja paluukeikat siirtyivät elokuun viimeiselle viikolle. Nyt yhtye tiedottaa, että loppukuulle kaavaillut keikatkin on peruttu kokonaan. Samalla bändi kertoo laittavansa pillit pussiin lopullisesti.

”Kesän aikana tuli selväksi, että jatkuvan pandemian vuoksi keikkoja ei pystytä järjestämään elokuussakaan. Koska kukaan ei tiedä, milloin tällaisia isoja tilaisuuksia voidaan taas järjestää, katsoimme parhaaksi perua esiintymiset kokonaan”, yhtye tiedottaa sosiaalisessa mediassa.

”Istuimme alas keskustelemaan bändin tulevaisuudesta ja kävi ilmi, että vaikka suurin osa halusi jatkaa eteenpäin ja tehdä uutta musiikkia, kaikki eivät sitä halunneet. Ymmärrettävästi tässä tilanteessa meille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin laittaa bändi lopulliseen leposijaansa. Iso kiitos kaikille kuuntelijoilla ja niille, jotka olette tukeneet bänfiä vuosien varrella tavalla tai toisella.”

Liput peruuntuneille Lutakon-keikoille hankkineet saavat rahansa takaisin. Lisätietoja lippujen palauttamisesta löytyy täältä.

Lisää luettavaa