Glenn Danzig ja Jerry Only vahvistivat huhut: Dave Lombardo mukaan Misfitsin paluukeikoille

29.08.2016

Horror punk -yhtye Misfits esiintyy ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1983 Glenn Danzig keulillaan tulevana viikonloppuna Denverin Riot Festissä ja myöhemmin Chicagossa syyskuun puolivälissä. Danzig nousee tuolloin lavalle vanhan kumppaninsa Jerry Onlyn ja tämän veljen Doyle Wolfgang von Frankensteinin kanssa.

Yksi paluukeikkojen ympärillä pyörineistä kysymyksistä on ollut, kuka tullaan näkemään rumpujen takana. Tänään huhumyllylle tuli stoppi, kun yhtye vahvisti entisen Slayer-miehen, nykyisen Suicidal Tendencies -kannuttajan Dave Lombardon istahtavan rumpupallille The Original Misfitsin keikoilla. Asiasta uutisoi Rolling Stone.

– Misfitsin vaikutus moderniin rockiin, punkiin ja metaliin on kiistaton. Olin erittäin otettua, kun minut kutsuttiin mukaan ja päätös oli helppo. Olen enemmän kuin innoissani tulevista keikoista, Lombardo hehkuttaa.

Danzig muistelee tavanneensa Lombardon ensimmäistä kertaa vuonna 1988, kun Slayer ja Danzig heittivät yhteiskeikkaa ja lisää Lombardon olevan yksi parhaimmista rumpaleista maan päällä. Jerry Only on samoilla linjoilla.

– Misfits toi punkin pimeän puolen esille ja inspiroi thrash metal -bändejä, kuten Metallica ja Slayer. Joten kun rumpaliasiaa pohdittiin ja Lombardon nimi tuli esille, Glenn ja minä emme epäröineet hetkeäkään. Hän jos joku pystyy tekemään oikeutta musiikillemme, Only hehkuttaa.

Sekä Danzig että Only ovat myös avoimia tekemään lisää paluukeikkoja, mikäli syyskuun konsertit sujuvat hyvin.

Lisää luettavaa