”Hän taisteli urhoollisesti” – Slipknot-muusikon menehtyneelle tyttärelle julkaistiin kaunis muistokirjoitus

Gabrielle Crahan kamppaili huumeongelmien kanssa.

27.05.2019

Slipknot-yhtyeen perustajiin kuuluvan klovnimaskisen Shawn Crahanin (kuvassa vasemmalla) 22-vuotias Gabrielle-tytär menehtyi yllättäen 18. toukokuuta. Nyt Gabriellelle on julkaistu kaunis muistokirjoitus, jossa tätä kuvailtiin sosiaaliseksi perhoseksi, joka tuli kaikkien kanssa toimeen.

”Gabrielle tunnettiin menevästä persoonallisuudestaan, iloisesta asenteestaan, myötätunnostaan ja rakastavasta sydämestään. Hän oli luonnollinen johtaja, joka seisoi kiusattujen ja väärinymmärrettyjen tukena. Hän oli feministi ja ihmisoikeuksien sekä tasa-arvon kannattaja. Koirat olivat hänen intohimonsa, erityisesti pitbullit ja rotua tukeva ’Don’t Bully My Breed’ -liike. Hän nautti musiikista, erityisesti hiphopista ja kantrista ja rakasti lukemista, konserteissa käymistä ja ystävien kanssa olemista”, muistokirjoituksessaan kerrotaan.

Kirjoituksessa kerrotaan Gabriellen myös kamppailleen pitkään päihdeongelmien kanssa. Gabrielle oli kaksi päivää ennen kuolemaansa julkaissut Instagramissa kuvan AA-ryhmältä saamastaan kolikosta, jonka oli ansainnut oltuaan viisi kuukautta raittiina. Kuolinsyytä ei toistaiseksi ole vielä vahvistettu, mutta TMZ-lehden tietojen mukaan Gabrielle olisi menehtynyt yliannostukseen.

”Gabrielle oli ihminen ja kamppaili huumeriippuvuutta vastaan useita vuosia. Hän taisteli urhoollisesti ja huolimatta siitä, miten monta kertaa hän kaatui, hän nousi aina takaisin ylös. Eikä hän taistellut ainoastaan itsensä vuoksi, vaan myös muiden samojen ongelmien kanssa painivien”, muistokirjoituksessa todetaan.

”Jos hän jostain halusi tulla muistetuksi, niin siitä, että hän seisoi toisten tukena, oli aina empaattinen ja myötuntoinen, eikä koskaan luovuttanut taistelua riippuvuutta vastaan. Viimeisen vuotensa aikana hän löysi korkeamman voiman, joka johdatti hänet niin vaikeiden kuin hyvien aikojen läpi.”

Lisää luettavaa