Hatebreed-nokkamies Bruce Dickinsonille, joka suivaantui pilveä pössytelleelle yleisölle: ”Mikä sinua ei ärsyttäisi?”

"Sinun pitäisi ottaa henkonen tai pari", Jamey Jasta kommentoi Dickinsonin saarnaamista.

25.10.2022

Kerroimme eilen, miten laulaja Bruce Dickinson oli hermostunut Iron Maidenin keikalla eturivissä pilveä poltelleille katsojille. Välikohtaus sattui Maidenin esiintyessä Anaheimissä viime kuussa (video alapuolella).

”Voi Steve (Harris, basisti) parkaa. En tiedä tiesittekö, mutta hän todellakin vihaa marihuanaa ja sen hajua, okei? Se häiritsee hänen soittoaan. Ja se häiritsee minua. Olenhan laulaja, joten… duh”, Dickinson totesi närkästyneenä eräässä välispiikissään ja pyysi yleisöä osoittamaan sen verran kunnioitusta, että menisivät edes jonnekin kauemmas pössyttelemään.

Blabbermouth huomauttaa, että vastaava tapaus sattui viikkoa myöhemmin Iron Maiden keikalla Seattlessa (video alapuolella).

”Rakastan hikisten ihmisten hajua. Mutta tuo kumma paska jota poltatte sekoittaa minut ja basistimme. Me vihaamme sitä. Pyydän, jos haluatte vetää päänne sekaisin, tehkää se ulkona ja tulkaa sitten takaisin, okei? Meillä on täällä vitun hauskaa ja haluan nauttia jokaisesta minuutista”, Dickinson läksytti.

Dickinsonin puheet saivat vuorostaan Hatebreed-laulaja Jamey Jastan kommentoimaan tapauksia Twitterissä. Jastan mielestä Dickinsonin pitäisi hieman löysätä pipoa.

”Bruce, jos luet tämän: Hei. Olet mahtava laulaja/nokkamies. Me veimme poikasi bändin kiertueelle (Hatebreed kiersi takavuosina yhdessä Austin Dickinsonin Rise to Remainin kanssa). Toivottavasti voit hyvin. Ihan vain tiedoksi, monet ihmiset haluavat polttaa pilveä ulkoilmakeikoilla. Mikä sinua ei ärsyttäisi? Lentokoneiden lentämisen lisäksi? Sinun pitäisi ottaa henkonen tai pari”, Jasta kirjoittaa Dickinsonille osoitetussa twiitissään.

Lisää luettavaa