The Hauntedin poleeminen ex-laulaja Peter Dolving uuteen bändiin – mukana Bay Arean pitkän linjan thrash-sankareita

30.05.2016

Modernin thrash metalin värikkäimpiin hahmoihin kuuluva Peter Dolving ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan rikkonaisen The Haunted -uransa jälkeen. Mies on nyt yhdistänyt voimansa muun muassa Forbidden-bändistä tuttujen thrashaajien kanssa, San Fransiscon kuuluisan Bay Arean laitamilta.

Uuden bändin nimi on Dress The Dead ja bändin missio on kuulemma ”saada päät pyörimään, vartalot liikkumaan ja luut kolisemaan.” Miehistö kokonaisuudessaan näyttää tältä:

  • Peter Dolving (The Haunted, Mary Beats Jane, IAmFire) – laulu
  • Craig Locicero (Forbidden, Spiralarms, Manmade God) – kitara
  • Mark Hernandez (Forbidden, Vio-lence, Re:Ignition) – rummut
  • James Walker (Manmade God, Orion) – bass
  • Dan Delay (Drawing Heaven) – kitara

Dolving oli The Hauntedin alkuperäinen laulaja, mutta erosi bändistä heti debyytin jälkeen. Hän kuitenkin palasi vanhan bändinsä riveihin vuonna 2003, kun välissä mikrofoniin ärjynyt Marco Aro lähti vuorostaan muille teille… kunnes otti ja häipyi uudestaan vuonna 2012, koska hänen mukaansa kepittäjäveljekset Anders ja Jonas Björler ovat ”huumeongelmaisia ja itsekkäitä paskiaisia”, jotka eivät välitä mistään mitään. Nythän bändissä vetää uudelleen ruotsinsuomalainen Marco Aro.

Forbidden taas on bändi, jonka miehistössä on vuoden 1985 perustamisensa jälkeen ollut kuuluisuuksia Robb Flynnistä (Machine Head) Gene Hoglaniin (mm. Death, Strapping Young Lad, Dark Angel).

Lisää luettavaa