”Heiltä ei löydy Riskiä tai St. Angeriä” – David Ellefson ylistää Overkilliä

Basisti heitti samalla kuittia Megadethin ja Metallican suuntaan.

16.04.2024

Overkill on parhaillaan kiertueella, jonka basisti Carlo ”D.D.” Verni joutui jättämään välistä toipuakseen olkapääleikkauksesta. Vernin tuuraajaksi pestattiin David Ellefson, joka tunnetaan parhaiten Megadethin ex-basistina ja alkuperäisjäsenenä. Tuoreessa The Metal Podcastin haastattelussa Ellefson ylisti Overkilliä ja onnistui samalla heittämään piikkiä paitsi entisen bändinsä myös Metallican suuntaan.

”Kun aloin oikein uppoutua heidän tuotantoonsa, huomasin, että he ovat tehneet johdonmukaisesti parhaimmat levyt meistä kaikista”, Ellefson toteaa viitaten muihin amerikkalaisiin thrash metal -suuruuksiin.

”Heillä ei ole yhtään huteja. Heiltä ei löydy Riskiä (Megadethin vuonna 1999 julkaistu levy) tai St. Angeriä (Metallican vuonna 2003 julkaistu levy) katalogistaan. Exoduksella on myös loistavaa kamaa, mutta nyt kun olen oikeasti tutustunut asiaan, ymmärsin, että Overkill on ehtaa tavaraa.”

”Ja D.D. on uskomaton. Saatan olla David Ellefson, mutta en ole mikään D.D. Verni. Hän on mestarillinen biisintekijä, hänen sovituksensa ovat upeita ja hänen osansa nerokkaita ja siistejä. Hänne juttujensa opetteleminen on parantanut omaa tasoani ja on kunnia astua hänen kenkiinsä ja auttaa bändiä.”

Lisää luettavaa