High on Fire, Phil Anselmo, Stöner, King Dude ja muita nimekkäitä mukana Motörhead-tribuutilla – tässä Eyehategodin tyylinäyte

Löve Me Förever: A Tribute to Motörhead on Psycho Waxx -levy-yhtiön ensimmäinen julkaisu.

19.05.2022

Psycho Waxx on Las Vegasissa järjestettävän raskaaseen musiikkiin erikoistuneen Psycho Las Vegas -festivaalin taustavoimien perustama uusi levy-yhtiö. Lafkan ensimmäinen julkaisu on tribuuttilevy Motörheadille, jonka edesmennyt nokkamies Lemmy Kilmister nimettiin vuonna 2016 festivaalin suojeluspyhimykseksi.

Löve Me Förever -tribuutilla Motörheadille ja Lemmylle tekevät kunniaa yhtyeet, jotka esiintyivät viime vuonna Psycho Las Vegasissa. Mukana ovat esimerkiksi festarin vakionumeroihin vuodesta 2016 kuulunut High on Fire (jonka nokkamies Matt Pike myös vierailee toisella raidalla), King Dude, entisten Kyuss– ja QOTSA-ukkojen eli Brant Björkin ja Nick Oliverin Stöner, Creeping Death, Exhorder, Midnight sekä superkokoonpano, jonka riveissä vaikuttavat muun muassa Phil Anselmo, Gary Holt ja jo kerran mainittu Nick Oliveri.

Mukana on myös Eyehategod, jonka eyehategodmainen tulkinta Motörheadin nimikkokappaleesta on kuunneltavissa tuosta alta. Artikkelin lopusta löydät vielä tribuuttilevyn koko kappalelistan. Elokuussa ilmestyvän Löve Me Förever: A Tribute to Motörhead -levyn voi ennakkotilata suoraan Psycho Waxxin sivuilta.

Löve Me Förever on lyhyen ajan sisään jo toinen huomionarvoinen tribuutti Motörheadille: Antichrist Magazine ja Grand Sounds Promotion julkaisivat viime huhtikuussa yhteistyönä syntyneen tribuuttikokoelman, jolla on mukana myös suomalaisedustusta peräti kaksin kappalein melodeath-yhtye Shadecrownin sekä speed/thrash metal -yhtye Arched Firen kantaessa kunnianosoitukselle omat kortensa kekoon.

Löve Me Förever: A Tribute to Motörhead -kappalelista:

King Dude – ”Killed by Death”
Stöner – ”R.A.M.O.N.E.S.”
High on Fire – ”Iron Fist”
Cephalic Carnage – ”Order/Fade to Black”
Eyehategod – ”Motörhead”
Lord Buffalo – ”God Was Never on Your Side”
Howling Giant w/ Chuck Garric, Kyle Juett & Calico Cooper – ”Love Me Like A Reptile”
Mothership – ”Bomber”
Foie Gras – ”Born to Lose”
Psyclona – ”Iron Horse”
Blackwater Holylight w/ Matt Pike – ”Please Don’t Touch”
Creeping Death – ”In The Name of Tragedy”
The Bridge City Sinners – ”Go to Hell”
Exhorder – ”Sacrifice”
Death by Stereo– ”Born to Raise Hell”
Midnight – ”Dirty Love”
Relaxer – ”America”
Phil Anselmo, Gary Holt, Chuck Garric, Kelley Juett, Nick Oliveri, Dwid Hellion & Zach Wheeler – ”Ace of Spades”

Lisää luettavaa