Huhut paljastuivat todeksi – Poison kiertueelle Def Leppardin kanssa

16.01.2017
Kuva: Aiemmin uutisoidut huhut Poisonin comebackistä ovat varmistuneet todeksi. Poison lähtee mukaan Def Leppardin luotsaamalle kiertueelle yhdessä Teslan kanssa. "En voisi olla enempää innoissani. Tiedän, että jokainen meistä antaa tuhat prosenttia lavalla ja odotamme innolla, että pääsemme esittämään hittejämme yhdessä", kertoo Poisonin keulakuva Bret Michaels. Kolmen kuukauden mittaisella Pohjois-Amerikan-kiertueella Poison nähdään alkuperäiskokoonpanossaan ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Bret Michaelsin lisäksi kokoonpanoon kuuluu C.C. Deville, Rikki Rockett ja Bobby Dall. Kiertue alkaa 8. huhtikuuta ja kattaa kaiken kaikkiaan 38 keikkaa jatkuen pitkälle kesään. Kiertueen on määrä keskittyä ennen kaikkea kaupunkeihin, joissa he eivät ehtineet vuonna 2016 keikkailla. Def Leppardin nokkamies Joe Elliot kertoi: "Olemme todella mielissämme voidessamme viedä tämän kiertueen kaupunkeihin, joissa emme soittaneet 2016. Pyyntöjen määrä paluullemme, tai pikemminkin kiertueen pidentämiselle on ollut ilmiömäistä." Def Leppard on myös julkaisemassa live dvd:n viime helmikuussa soitetulta keikalta Detroitista. Yhtye julkaisi ensimmäisen näytteen kyseiseltä tallenteelta biisistä Animal. Dvd on nimeltään And There Will be Next Time – Live from Detroit ja se on määrä julkaista 10. helmikuuta. https://www.youtube.com/watch?v=FQ-87q6psn0

Aiemmin uutisoidut huhut Poisonin comebackistä ovat varmistuneet todeksi. Poison lähtee mukaan Def Leppardin luotsaamalle kiertueelle yhdessä Teslan kanssa.

”En voisi olla enempää innoissani. Tiedän, että jokainen meistä antaa tuhat prosenttia lavalla ja odotamme innolla, että pääsemme esittämään hittejämme yhdessä”, kertoo Poisonin keulakuva Bret Michaels.

Kolmen kuukauden mittaisella Pohjois-Amerikan-kiertueella Poison nähdään alkuperäiskokoonpanossaan ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Bret Michaelsin lisäksi kokoonpanoon kuuluu C.C. Deville, Rikki Rockett ja Bobby Dall.

Kiertue alkaa 8. huhtikuuta ja kattaa kaiken kaikkiaan 38 keikkaa jatkuen pitkälle kesään. Kiertueen on määrä keskittyä ennen kaikkea kaupunkeihin, joissa he eivät ehtineet vuonna 2016 keikkailla.

Def Leppardin nokkamies Joe Elliot kertoi: ”Olemme todella mielissämme voidessamme viedä tämän kiertueen kaupunkeihin, joissa emme soittaneet 2016. Pyyntöjen määrä paluullemme, tai pikemminkin kiertueen pidentämiselle on ollut ilmiömäistä.”

Def Leppard on myös julkaisemassa live dvd:n viime helmikuussa soitetulta keikalta Detroitista. Yhtye julkaisi ensimmäisen näytteen kyseiseltä tallenteelta biisistä Animal. Dvd on nimeltään And There Will be Next Time – Live from Detroit ja se on määrä julkaista 10. helmikuuta.

Lisää luettavaa