”Huijareita ja saalistajia on liikkeellä” – Metallican James Hetfield muistuttaa sosiaalisen median vaaroista

Valppaana siellä surfaillessanne!

16.01.2023

Huijaukset ja julkkisten valeprofiilit sosiaalisessa mediassa on ilmiö, jota ei ole saatu kitkettyä vaan on vuosien saatossa aina vain pahentunut ja huijaajat käyneet entistäkin röyhkeämmiksi. Internetin ja sosiaalisen median vaaroista puhui nyt hevijätti Metallican keulahahmo James Hetfield, joka julkaisi yhtyeen virallisten some-kanavien kautta faneilleen muistutuksen, että netissä surfaillessa on syytä olla valppaana.

”Netissä on ihmisiä, jotka ovat ottaneet identiteettini, levyittäneet väärää tietoa ja aiheuttaneet vahinkoa muille. Huijareita ja saalistajia on liikkeellä. Asia ei ole minun hallinnassani, mutta sinun hallinnassasi on kuitenkin se, kenen kanssa olet yhteyksissä”. Hetfield muistuttaa.

”Tehdään tämä selväksi: en ole millään sosiaalisen median alustalla, Facebookissa tai Instagramissa. Olen sosiaalisessa mediassa ainoastaan virallisten Metallica-sivujen kautta. Jos seuraat jotakuta tai viestittelet jonkun kanssa jonka luulet olevan tai joka esittää olevansa minä… Se en ole minä.”

”Toivottavasti tämä auttaa niitä, jotka ovat joutuneet huijatuksi tai joita huijataan, mutta jotka häpeävät puhua asiasta.”

Asiallinen ja tärkeä muistutus Hetfieldille. Valppaana siis siellä!

Lisää luettavaa