Hyvinkään Steelfest siirtyy vuodella eteenpäin – ”Tämä on meille suuri taloudellinen menetys”

Tälle vuodelle ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuonna.

12.03.2020

Kuten jo kerroimme, hallitus linjasi tänään, että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat tästä päivästä toukokuun loppuun saakka perutaan. Hyvinkään Steelfest-äärimetallitapahtuma on nyt julkaissut tiedotteen, jossa kerrotaan festivaalin siirtyvän suoraan ensi vuodelle. Tälle vuodelle ostetut liput käyvät sellaisenaan myös 14.-15. toukokuuta 2021 järjestettävään tapahtumaan.

”Toivottavasti olemme viimeisen vuosikymmenen aikana festivaalin ja erilaisten tapahtumien eteen tehdyllä kovalla työllä ansainneet luottamuksenne ja osoittaneet, miten omistautuneita olemme ja ettemme taivu kompromisseihin. On äärimmäisen tärkeää tulevien tapahtumiemme kannalta, että pidätte kiinni lipustanne ja käytätte ne ensi vuoden Steelfestiin”, järjestäjät tiedottavat.

”Tämä on meille suuri taloudellinen menetys, sillä suurin osa tämän vuoden festivaalin kuluista kuten lennot, markkinointi, henkilökunnat palkat ja niin edelleen on jo maksettu, emmekä saa niitä rahoja takaisin mistään. Toisin kuin monilla valtavirran festivaaleilla, meillä ei ole taustallamme isoja yhtiöitä ja rahakoneistoja, joten tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että nämä tappiot maksetaan omista lompakoistamme. Joten tämä on se hetki, jolloin tarvitsemme teidän tukenne ja luottamuksenne. Muuta meillä ei ole.”

 

Lisää luettavaa