”Ihmiset ottavat mieluummin matolääkettä kuin rokotuksen” – rokotevastaiset tuskastuttavat Exodusin Gary Holtia

"Samat kemistit, tieteilijät ja lääkefirmat ovat sekä rokotteiden että matolääkkeiden takana. Maailmassa ei ole enää mitään logiikkaa", kitaristi päivittelee.

30.11.2021

Hiljattain uuden Persona Non Grata -pitkäsoiton julkaisseen Exodus-yhtyeen kitaristi Gary Holt sanoo tuoreessa The Aquarian Weeklyn haastattelussa olevansa kyllästynyt ja tuskastunut koronarokotevastaisiin ihmisiin, joiden ajattelussa ei tunnu olevan johdonmukaisuutta.

”Ihmiset sanovat, että taudin voi saada vaikka olisikin rokotettu. No, jos ottaisit rokotteen, joka lieventää [tappavan taudin] vaivaiseksi nuhaksi, sairaalat eivät täyttyisi ja välttyisimme kaikilta ongelmilta, joita sen vuoksi kasaantuu. Voisimme palata takaisin normaaliin”, Holt päivittelee.

”Mutta valitettavasti jotkut ihmiset ottavat mieluummin matolääkettä kuin rokotuksen. Ihan hullua. Toivoisin, että ihmiset tajuaisivat, että samat kemistit, tieteilijät ja lääkefirmat ovat sekä rokotteiden että matolääkkeiden takana. Maailmassa ei ole enää mitään logiikkaa.”

Kuun alussa Exodus-laulaja Exodus-laulaja Steve ”Zetro” Souza antoi vuorostaan lausuntoja, joissa tämä sanoi, ettei pidä koronaa ”tavallista flunssaa” pahempana juttuna. Hän myös kritisoi pakkorokotuksia ja koronapassia vaativia keikkapaikkoja.

”Mielestäni se on sosialistista touhua, se on hevonpaskaa. Entäs tyypit jotka sairastavat AIDSia? Tai hepatiitti C:tä? Miksi heidän ei tarvitse näyttää [todistuksia]? En tajua, miksi hallitus voi yhtäkkiä pakottaa meidät tähän”, Souza kummasteli Scars and Guitarsin haastattelussa.

Holt kuitenkin vakuuttaa Aquarian Weeklyssä, ettei kukaan bändistä vastusta rokotteita tai maskeja vaan he harjoittavat erityistä varovaisuutta, mitä tulee keikkailuun. Varsinkin siksi, että syöpää sairastavan Tom Huntingin kunto ja immuunijärjestelmä eivät ole kemohoidon sekä vatsalaukun poistoleikkauksen jäljiltä vielä palanneet ennalleen.

”Hänen piti leikkauksen jälkeen aloittaa taas kemohoidot, mutta kävikin ilmi, ettei hän tarvitse sitä enää. Se oli paras mahdollinen uutinen pitkään aikaan, mutta haluamme, että hän on täysissä voimissaan ennen kuin altistamme hänet ihmisten petrimaljaan”, Holt sanoo.

Lisää luettavaa