Exodus-laulaja Steve ”Zetro” Souza vastustaa koronapasseja ja rokotepakkoa keikoilla – ”Mitä tapahtui ’minun ruumiini, minun valintani’ -ajattelulle?”

Souzan mielestä korona ei ole "tavallista flunssaa" pahempi juttu.

08.11.2021

Thrash metal -yhtye Exodusin solisti Steve ”Zetro” Souza suhtautuu kielteisesti siihen, miten monet keikkapaikat ovat ottaneet käyttöönsä koronapassin ja päästävät keikoille ainoastaan rokotuksen saaneita. Souza puhui aiheesta hiljattain Scars and Guitarsin haastattelussa.

”He pakottavat ottamaan rokotuksen. Elämmekö jossain sosialistisessa yhteiskunnassa? Mitä tapahtui ’minun ruumiini, minun valintani’ -ajattelulle? En ymmärrä. Eikä kyse ole siitä, etteikö rokotus tehoaisi tai sellaista; kyse on siitä, ettei anneta vaihtoehtoa vaan pakotetaan”, Souza harmittelee.

”Soitamme [marraskuun lopussa] keikan yhdessä Testamentin ja Death Angelin kanssa Kalifornian Oaklandissa. Keikalle päästäkseen täytyy näyttää todiste rokotuksesta. Mielestäni se on sosialistista touhua, se on hevonpaskaa. Entäs tyypit jotka sairastavat AIDSia? Tai hepatiitti C:tä? Miksi heidän ei tarvitse näyttää [todistuksia]? En tajua, miksi hallitus voi yhtäkkiä pakottaa meidät tähän.”

Souzan mielestä korona ei ole ”tavallista flunssaa” pahempi juttu. Ilmeisesti laulaja on tyystin unohtanut, että Death Angelin – jonka kanssa Exodus oli Euroopan-kiertueella pandemian iskettyä – rumpali Will Carroll joutui koronan vuoksi lähes kahdeksi viikoksi koomaan.

Exodus julkaisee uuden Persona Non Grata -albuminsa 19. marraskuuta.

Lisää luettavaa