In Flames- ja Dark Tranquillity -kytkyinen The Halo Effect julkaisi toisen singlensä – katso Feel What I Believe -video tästä

Yhtye lämmittelee Machine Headia ja Amon Amarthia Helsingissä syksyllä.

24.01.2022

The Halo Effect, jonka kokoonpanossa vaikuttavat entiset In Flames -jäsenet Jesper StrömbladDaniel Svensson ja Peter Iwers, nykyinen In Flames -kitaristi Niclas Engelin sekä entinen In Flames -solisti, nykyisin Dark Tranquillityssa laulaja Mikael Stanne, on julkaissut seuraajan Shadowminds-singlelle. Uusi singlelohkaisu on nimeltään Feel What I Believe ja sen musiikkivideon voit katsoa tuosta alta.

”Kappale kertoo siitä, millaista oli kasvaa ja löytää äärimetalli teini-ikäisenä. Sukeltaa syvälle johonkin, joka oli samaan aikaan sekä pelottavaa, että luokseen kutsuvaa. Tällä kappaleella käytännössä huudamme 19-vuotiaina muille, että ’Miten ette muka ymmärrä tätä?’ Ja vaikka muut ympärillämme eivät aina sitä tajunneet, he näkivät ainakin meidän intohimomme sitä kohtaan. Siitä tässä kappaleessa on kyse”, yhtye kommentoi.

The Halo Effect lähtee myöhemmin syksyllä mukaan Machine Headin ja Amon Amarthin yhteiskiertueelle, joka rantautuu myös Suomeen. Yhtyeet konsertoivat Helsingin jäähallissa 21. syyskuuta.

YouTube video

 

Lisää luettavaa