In the Woodsin keikka peruttu – järjestäjän tiedote bändin touhuista on koomista luettavaa

In the Woods… oli tulossa konsertoimaan Suomeen joulukuussa. Marraskuun lopussa tiedotettiin keikan siirtyvän maaliskuuhun ”järjestäjästä riippumattomista syistä”. Myös tämä uusi keikka on peruttu.

”Katkaisemme nyt suosiolla tämän kuukausia kestäneen uuvuttavan prosessin”, konsertin järjestävän tahon Metallihelvetin ja VM Productionsin tiedotteessa seisoo.

Norjalaisbändin alkuperäiselle keikkapäivälle ostetut lennot jäivät käyttämättä, koska kitaristi ”ei ole mielestään kykenevä lentämään Suomeen”. Järjestäjän mukaan kitaristin kesällä sattunutta loukkaantumista pimitettiin, ja kun asian laita selvisi, In the Woodsin perustajajäsenten Christian ja Christopher Botterin kerrottiin eroavan bändistä.

Maaliskuun keikka on peruttu niin ikään In the Woodsin suunnalta, koska yhtyeen kosketinsoittaja on kiertueella toisen bändin kanssa.

Järjestäjän tietojen mukaan In the Woods… treenaa parhaillaan livesettiä Botterin veljekset korvaavien sessiomuusikkojen kanssa.

”Viimeisin niin sanottu tiedonanto suuntaamme oli, että bändi voi keikkailla kun sessiojäsenet on ajettu kunnolla sisään. Nämä olivat vain jäävuoren huippu tässä kissa ja hiiri -leikissä, jota emme aio jatkaa”, Metallihelvetistä kerrotaan.

”Olemme pahoillamme kaikkien lipun ostaneiden ja keikkaa kärsivällisesti odottaneiden fanien puolesta. Näissä olosuhteissa emme enää nähneet muuta vaihtoehtoa kuin keikan peruminen, jotta tämä hermojaraastava pelleily saadaan loppumaan.”

Ostetut liput voi palauttaa Tikettiin.