”Infektiota toisensa perään” – ex-Iron Maiden -solistin terveysongelmat jatkuvat

Paul Di'Anno sanoo, ettei saa vaadittavaa toipumisaikaa, koska on jatkuvasti kiertueella maksaakseen sairaalalaskut.

21.06.2024

Iron Maidenin kahdella ensimmäisellä pitkäsoitolla laulaneella Paul Di’Annolla on ollut vakavia terveysongelmia jo vuosikausia. Pari vuotta sitten Di’Anno pääsi viimein pitkään odottamaansa polvileikkaukseen, mutta ongelmia on riittänyt senkin jälkeen eikä toipuminen ole sujunut toivotulla tavalla. Oman haasteensa on tuonut laulajan heikentynyt immuunisysteemi, joka on seurausta vuonna 2015 sattuneesta verenmyrkytyksestä.

”Olen ollut pari viimeistä kuukautta todella sairas. Infektiota toisensa perään. Sain viime vuonna keuhkokuumeen Meksikossa ollessani. Olin siellä fysioterapiassa kiertueen päätteeksi”, Di’Anno kertoo tuoreessa The Metal Voicen haastattelussa.

”[Hidas toipuminen] on oma syyni, koska lähden jatkuvasti tien päälle. Mutta joskus minun on pakko, koska sairaalalaskut ovat tähtitieteelliset. Mutta viimeiset pari kuukautta olemme pitäneet taukoa saadakseni minut taas kuntoon. Olen ollut myös itsetuhoinen viimeiset pari vuotta, koska tämä kaikki on hieman liikaa. Olen niitä ihmisiä, jotka eivät saisi vain istuskella päivät pitkät.”

”Keikkailu on minulle pahasta, koska silloin en saa tehtyä vaadittavaa fysioterapiaa enkä imusuonien tyhjennystä. Tai joskus saan, mutten läheskään aina. Sitten on tietty liikkuminen paikasta A paikkaan B, lentokoneet ja bussit ja kaikki sellainen. Mutta keikkojen soittaminen on kuitenkin mielenterveydelleni hyväksi.”

Lisää luettavaa