”Infernaalisen erotiikan ylistyslaulu” – ennakkokuuntelussa tuleva Hail Conjurer -kokopitkä

Erotiikka voi ilmetä myös näin.

11.05.2023

Muiden muassa Hooded Menacestä ja Ride for Revengestä tutun Harri Kuokkasen black metal -sooloakti Hail Conjurer julkaisee jälleen kokopitkän levyn.

Vasta kuutisen vuotta toimineen yksikön seitsemäs kiekko kantaa nimeä Ouroboros Lust, ja se on ulkona 18. toukokuuta.

Kuokkanen pohjustaa julkaisua seuraavin sanoin:

Ouroboros Lust on infernaalisen erotiikan ylistyslaulu! Juhannuksen 2022 tienoilla äänitetty levy on henkilökohtainen ja yksityiskohtainen kuvaus himon ja synnin maagisesta pyhittämisestä yleisellä ja yksityisellä tasolla. Liekehtivän paratiisin syntytarina ja sen helvetillisten voimien purkaukset, niiden valtaan antautuminen sekä vereslihainen ja sykäyksittäinen todellisuuden kudokseen uppoaminen maalaavat albumin temaattisen maiseman, joka on jatkumoa vuoden 2022 Lunar Action -demolle.”

”Levyn syntyprosessi poikkeaa useimmista muista Hail Conjurer -albumeista siinä, että sen rakenne ja sisältö olivat pitkälti valmiina äänittämään ryhtyessä. Levyn musiikillinen horisontti aukeaa tyylillisesti laajana melko rajustikin eroavien, mutta vastakappaleiden omaisesti toisiaan täydentävien alku- ja loppupuoliskon myötä.”

”Päätöskappale Lustful Gods toimii paitsi rauhallisesti kasvavana ja lopuksi purkautuvana kliimaksina, myös albumin temaattisena avaimena, ja siten paluuna alkuun.”

Infernolla on ilo ja kunnia tarjota alhaalta löytyvässä soittimessa oleva albumi ensikuunteluun.

Lisää luettavaa