Iron Maiden julkaisee loppuvuodesta uuden livelevyn – kuuntele ensimmäinen maistiainen

Tuplalive on taltioitu Mexico Cityssä syyskuussa 2019.

02.10.2020

Hevijätti Iron Maidenin oli tarkoitus lähteä vuonna 2018 alkaneen Legacy of the Beast -maailmankiertueensa toiselle Euroopan-kierroksella tänä vuonna, mutta korona pakotti yhtyeen ja kiertuehenkilökunnan jäämään kotiin. Koska fanit pääsevät nauttimaan yhtyeen keikoista aikaisintaan vasta ensi vuoden puolella, päätti orkesteri julkaista lohdutukseksi uuden livealbumin.

20. marraskuuta julkaistava Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast -live on taltioitu syyskuussa 2019 Mexico Cityssä ja temaattisesti jaoteltu settilista sisältää edellisiltä Helsingin-keikoiltakin tuttuja kappaleita, joista osa on nyt ensimmäistä kertaa mukana Maidenin livelevyllä. Setissä on mukana muun muassa Aces High, Where Eagles Dare, The Clansman, For the Greater Good of God, Sign of the Cross ja Flight of Icarus.

”Kun vuoden 2020 Legacy-kiertueen viimeinen osuus jouduttiin perumaan, koko bändi oli erittäin pettynyt ja masentunut ja tiedämme, että fanit tuntevat samoin. Odotamme innolla, että pääsemme viemään show’n entistäkin useampaan maahan ja vaikka saimmekin aikataulutettua suurimman osan Euroopan-keikoistamme uudelleen ensi vuoteen, päätimme hieman kuulosta, millaisia taltiointeja kiertueeltamme on tähän asti kertynyt. Tarkoituksena on tarjota eräänlainen matkamuisto, josta kaikki voivat nauttia”, kommentoi basisti Steve Harris.

Ensimmäisenä biisimaistiaisena tulevasta tuplalivestä on julkaistu keikan avauskappale Aces High ja sen voit kuunnella tuosta alta:

Lisää luettavaa