”Jos piikitän itseäni jollain, haluan tulla siitä pilveen” – Scott ”Wino” Weinrich ei suostu ottamaan koronarokotusta, jota pitää hallituksen salajuonena

Doom-legendan mielestä kaikki viittaa siihen, että koronarokotteen tarkoitus on vähentää väestöä.

03.01.2022

The Obsessed perui esiintymisensä Psycho Las Vegas -festivaaleilla viime elokuussa. Yhtyeen keulahahmo Scott ”Wino” Weinrich, joka tunnetaan myös Saint Vituksesta ja Spirit Caravanista, julkaisi peruuntumisen johdosta sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa tämä haukkui festivaalin järjestäjiä näiden vaadittua kaikilta esiintyjiltään kasvomaskien käyttöä. Samalla Wino heitteli ilmoille erinäisiä koronaan liittyviä salaliittoteorioita, joita oli omien sanojensa mukaan ”tutkinut”.

Tuoreessa Laughingmonkeymusicin haastattelussa Wino keskusteli aiheesta lisää ja sanoo olevansa sitä mieltä, että rokotteet ovat huijausta. ”Kriittisenä ajattelijana” itseään pitävä Wino perustelee kantaansa monien salaliittoteoreetikkojen suosimalla, mutta jo kauan sitten vääräksi todetulla väitteellä siitä, etteivät lääkefirmat itse sano koronarokotteitaan rokotteiksi.

”Olen sairastanut COVIDin. Se on olemassa, sitä en kiellä. Enkä ole rokotteiden vastustaja. Mutta tiedän faktana… Se lukee suoraan Modernan sivuilla. Se ei ole rokote millään mittareilla. Se on alusta. Niin heidän sivuillaan sanotaan”, Wino sanoo.

”Aivan sama mitä muut sanovat, tiedän mitä tiedän. Ja kaikki viittaa ilkeään agendaan väestön vähentämiseksi. Eikä minua vittu kiinnosta, mitä muut ajattelevat. Siihen minä uskon.”

”Jos piikitän itseäni jollain, haluan tulla siitä pilveen”, Wino naurahtaa lopuksi.

YouTube video

Lisää luettavaa