Josh Rand Stone Sourin uudesta livelevystä: ”Emme tienneet, että meitä äänitettiin”

Yhtyeen oli alun perin tarkoitus äänittää livealbumi Venäjän-kiertueellaan.

04.12.2019

Stone Sour julkaisee 13. joulukuuta uuden Hello, You Bastards: Live in Reno -konserttitaltioinnin. Kitaristi Josh Rand kertoi tuoreessa The Metal Sucks -podcastin haastattelussa, miten yhtye päätyi julkaisemaan juuri lokakuussa 2018 Nevadan Renossa heitetyn keikan livealbumina aivan sattumalta.

”Itse asiassa suunnitelmamme oli äänittää keikkoja Venäjän-kiertueellamme. Äänityskamat saapuivat muutama päivä suunniteltua aikaisemmin ja meidän kiertuemanagerimme/miksaajamme päätti testata laitteita Renossa eikä kertonut siitä meille. Emme siis tienneet, että meitä äänitettiin”, Rand sanoo.

”Seuraavana päivänä hän mainitsi meille asiasta ja soitti taltioinnin meille. Yllätyimme, miten hyvältä se kuulosti. Koska emme tienneet äänityshommista, meillä ei ollut mitään ylimääräisiä paineita. Päätimme julkaista sen taltioinnin sellaisenaan, sataprosenttisen raakana ilman päällekkäisäänityksiä tai mitään. Halusimme tarjota faneillemme jotain sillä aikaa, kun Corey (Taylor, laulaja) on kiireinen Slipknotin kanssa. Aiemmin teimme coverlevyjä, nyt oli livealbumin vuoro.”

Hello, You Bastards -livealbumi sisältää seuraavat kappaleet:

01. YSIF
02. Taipei Person / Allah Tea
03. Do Me a Favor
04. Knievel Has Landed
05. Whiplash Pants
06. Absolute Zero
07. Bother
08. Tired
09. Rose Red Violent Blue
10. 30/30-150
11. Get Inside
12. Reborn
13. Song #3
14. Through Glass
15. Made of Scars
16. Fabuless

Alta voit kuunnella Josh Randin koko The Metal Sucks -podcastin:

Lisää luettavaa