Judas Priest -kitaristi toipuu jo kotonaan hätäleikkauksesta – ”Tähdet olivat oikeassa asennossa”, kommentoi Richie Faulkneria operoinut lääkäri

Leikkausta johtaneen kirurgin mukaan oli vain minuuteista kiinni, selviääkö kitaristi hengissä.

08.10.2021

Judas Priest -kitaristi Richie Faulkner sai reilu viikko sitten vakavan sairaskohtauksen kesken yhtyeen keikan Kentuckyn Louder than Life -festivaaleilla. Hänen aorttansa repesi setin viimeisen kappaleen aikana ja hänet kiidätettiin keikalta suoraan sydäntauteihin erikoistuneeseen sairaalaan, jossa hänelle tehtiin kymmenen tuntia kestänyt avosydänleikkaus.

Nyt Classic Rock raportoi Faulknerin päässeen jo kotiinsa Nashvilleen toipumaan onnistuneesta leikkauksesta. Leikkausta johtanut lääkäri Siddharth Pahwa sanoo Classic Rockille Faulknerin olleen enemmän kuin onnekas selvitessään tapauksesta hengissä.

”Vaikka hän olikin vain neljän mailin päässä [sairaalasta], jokainen maili vastaa minuuttia eikä hänellä ollut niitä juurikaan hukattavana. Mutta hänellä oli loistava ensihoitoryhmä, huippuluokkaa oleva sydänsairaala lähellä ja hän tunnisti nopeasti tarvitsevansa apua”, Pahwa sanoo.

”Herra Faulkner on tänään elossa, koska tähdet olivat oikeassa asennossa.”

Huh! Ei siis muuta kuin pikaista paranemista ja toipumista Faulknerin suuntaan, toivottavasti mies on taas pian iskukunnossa!

Judas Priestin on tarkoitus saapua Suomeen ensi vuonna kahdesti: yhtye lämmittelee Ozzy Osbournea Hartwall-areenalla 17.2.2022 ja nousee 8.6.2022 puolestaan lavalle Helsingin vanhassa jäähallissa oman 50-vuotisjuhlakonserttinsa merkeissä.

Lisää luettavaa